Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 27, 2019

FINAL! Nu har vi kommit fram till sista delen av Det som göms i död och vilken spännande berättelse det varit hittills. Och nu är det då dags för den rafflande avslutningen.

Författare är Emil Eriksson från podden Monsterboxen, inläsare Erik Ekblad som driver Radioväsen och musiken är gjord av...


Oct 20, 2019

Del 3 av Det som göms i död, skriven av Peter Westberg. Vi fortsätter följa Stefan och hans jakt på sanningen om vad som hänt hans syster och pappa. Inläsare är Mattias Edborg och musiken är gjord av Paulina Christiansen.

"Strålkastarljuset lyste upp den främsta raden av gravstenar och grus yrde om Sorentons...


Oct 13, 2019

Då var det dags för fortsättningen av Det som göms i död. Denna andra del är skriven av Frida Windelhed som också skrev ett avsnitt i novellen Erbjudandet i säsong 2. Inläsare är Mikael Edborg och musiken är gjord av Paulina Christiansen.

"Stefan vaknade i fotänden av mammas säng. Hopkrupen på det stickade...


Oct 6, 2019

Då var det dags för den tredje säsongen av Mannen med den gula rocken och först ut är novellen "Det som göms i död". En stafettskriven novell i fyra delar om begravning, sorg och familjehemligheter. Författaren till dagens avsnitt heter Camilla Storbjörk, inläsning av Tomas Arvidsson och musik av...