Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 26, 2020

Del 4 som också är den sista. Under de senaste 3 veckorna har vi fått höra döttrarnas berättelser om livet runt deras kontrollerande mamma. Nu som sista del i novellen, ska vi få höra Marinas sida av allt som hänt. Det är dags att avsluta Den som tystnar finns inte. Och författaren som ska göra det heter...


Apr 25, 2020

Första berättelsen från karantänen, skriven av Lars Willfors. Lars är den ena delen av podcasten Vargtimmen som tidgare varit med och skrivit den inledande delen av novellen Mannen. Ett av våra mest uppskattade avsnitt. Lars bjuder på en välskriven novell om en man i ensamhet. 

Vargtimmen är en podcast om...


Apr 19, 2020

Del 3 av Den som tystnar finns inte. Författare denna vecka heter Vilma Heimer som också läser in sitt egna bidrag. Musik av Lars Edborg. Denna vecka får vi följa äldsta dottern Agnes. Trevlig lyssning!

Följ också Mannen med den gula rocken på Instagram och Facebook och jag blir jätteglad om du vill lämna en...


Apr 17, 2020

Hej! Hoppas ni har det bra ute i stugorna. Nu vill vi inspirera med lite kreativitet under rådande omständigheter. Hoppas du vill vara med!


Apr 13, 2020

Andra delen av Den som tystnar finns inte. Nadines bortgång tar hårt på familjen och de försöker hålla sig starka under den här svåra tiden. Indras sjukdom förvärras och nu ska ni få höra just hennes berättelse här i del 2 som är skriven av Bianca Evans. Trevlig lyssning!

Gillar du Mannen med den gula...