Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 30, 2019

Mannen med den gula rocken presenterar: Sommarnovellen. Det här är inget vanligt avsnitt utan det innheåller istället lite information om vårat sommarprojekt som vi valt att kalla Sommarnovellen. Lyssna på avsnittet för all information eller gå in på


Jun 9, 2019

Sista och avslutande delen av novellen Mannen, som också är det sista avsnittet för denna säsong. Äntligen får vi veta hur det går för Erik. Veckans författare är Joni Huttunen, som precis släppt skräckromanen Elddjur.

 

”Det är ingen slump att det är om nätterna vi drömmer”, sa Cederhök där de...


Jun 6, 2019

Sista och avslutande delen av den stafettskrivna novellen "Jag minns att det inte var jag", i ett samarbete med Instagramkontot Skrivutmaningen. Efter många veckor med utmaningen har vi nu med hjälp av er lyssnare och följare äntligen en upplösning. Tack till er alla för fina ord och fantastiska bidrag.

Fortsätt...


Jun 2, 2019

Tredje delen av novellen "Mannen". Veckans författare är Emanuel Blume från podcasten Oktagonen, som är en välskriven och kuslig skräckföljetong i 8 delar.

 

"Det hade tagit lång tid att berätta. Halsen brände och huvudet dunkade. Hur många bärs hade han druckit igår? Jävla Claudio, varför hade han inte...